Siirry suoraan sisältöön
Pyöräillen Suomessa » Blogi » Kesäkoti Hakala tarjoaa levähdyspaikan Imatralla

Kesäkoti Hakala tarjoaa levähdyspaikan Imatralla

Kesäkoti Hakala ja kauniit maisemat

Imatralla sijaitseva kodikas Kesäkoti Hakala on loistava levähdys- ja majoituspaikka pyöräilijöille. Se sopii niin pidempään majoittautuville, suurille joukoille kuin myös niille, jotka haluavat vain levätä yön pitkän pyörämatkan aikana. Kesäkoti sijaitsee vain 14 kilometrin päässä Imatran keskustan tuntumasta, mutta kauppaan Kesäkoti Hakalasta on vain 6 kilometriä. Hyväkuntoinen pääsee siis helposti käymään majoitusalueelta käsin kaupassa vaikkapa pyöräillen.

Kesäkoti Hakala tarjoaa monia vaihtoehtoja

Kesäkoti Hakala tarjoaa niin mökki- ja huonemajoitusta kuin muitakin erilaisia tiloja arkeen tai juhlaan. Kesäkodissa voivat majoittautua niin yksityisen henkilöt kuin suuremmatkin joukot. Se sopii siksi loistavasti myös esimerkiksi perheille tai suuremmille pyöräilijäjoukoille. Alueella on suuri ja remontoitu sauna, minne pääsee helposti saunomaan isommallakin porukalla. Alue myös sijaitsee todella kauniin Immalanjärven rannalla.

Pyöräillen Suomessa liikkuvat pääsevät majoittautumaan paikkaan ympäri vuorokauden. Moni kuitenkin valitsee ajankohdaksi kesän, koska lämmin kesä on paras aika mökkeillä alueen viihtyisissä ja kauniissa mökeissä. Alueelta löytyy myös grillikatos, keittiö ja juhlatila. Juhlatilan voi vuokrata esimerkiksi pieniä tai suuria juhlia varten. Salissa on tilaa jopa 60-80 henkilölle.

Vietä upea loma järven rannalla

Kesäkoti Hakala tarjoaa mahdollisuuden viettää loma yksin tai vaikkapa perheen kanssa keskellä luontoa ja kauniin järven rannalla. Rannan suurella laiturilla voi ottaa aurinkoa tai ihailla auringonlaskua. Järveen on myös mukavaa pulahtaa saunan jälkeen. Saunaan kuuluu myös takkahuone, jonka voi vuokrata myös ilman majoitusta tai saunaa.

Avainsanat: