Matkapaketit

Matkapaketit ovat helppo ratkaisu reissulle

Matkaehdotuksia ja valmismatkoja

Sinulle, joka haluat itse varata majoituksesi ja päättää päivämatkasi pituuden, olemme laatineet matkaehdotuksia erilaisilla teemoilla.

Ehdotukset perustuvat aina valmiisiin reitteihin. Vesistöjen äärellä, meren tuoksua haistellen, Saimaan rantoja pyöräillen. Lisämausteena vene- tai vanha kunnon lossimatka vastarannalle. Paikkoja joissa voit vaihtaa välillä melomaan. Onko vesistöjen läheisyys juuri sinun pyörämatkasi teema? Jos on, jatka ”Upeat vesistöt” -valinnasta eteenpäin. ”Kulttuurimaisemia” -valinnasta löydät pyörämatkat, jotka kiertävät kauneimpien kylä- ja kulttuurimaisemien halki.  Ja koska lasten kanssa pyöräily on trendikkäin matkailumuoto Keski-Euroopassa, olemme mekin laatineet vaihtoehtoja koko perheen hauskalle yhdessäololle. Matkaehdotuksia erilaisilla majoitusvaihtoehdoilla löytyy runsain mitoin. Voit myös valita pyörämatkasi matkan keston mukaan.

Jos taas haluat ostaa paketin, varaa matkatoimisto puolestasi vähintään majoituksen. Lisäksi pakettiin voi kuulua kuljetuksia, pyöränvuokra, aterioita ja reittikarttoja ja -oppaita. Tämä on vaivaton tapa lähteä matkalle. Nämä vaihtoehdot on merkitty ”valmismatka” -tekstillä.

Valitse omasi ja lähde matkalle!